Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 AJANKOHTAISIA TAPAHTUMIA:

 

NYT LIPUT JA OHEISTUOTTEET MYÖS VERKKOKAUPASTA!

 

KIINNOSTAAKO KUOROLAULU?

 

Nyt on loistava aika liittyä porukkaan, TULE MUKAAN!  

 

 SVL@salonviihdelaulajat.fi tai
p. 0405149569 /puheenjohtaja Terhi Palin

 

 

 

 

Olemme mukana
Taiteiden Yässä!

 

http://www.sss.fi/2017/05/laululla-tukea-hermannissa-myos-uudelle-opetussuunnitelmalle/

 

Salon Viihdelaulajat
Live In Concerts 1965 - 1979
Nyt myynnissä hintaan 2€

saatavana kuorolaisilta sekä kuoron tapahtumissa

 

Live in Concerts & Fiilistellen -levyt yhteishintaan 4€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Yläpalkin kuva kuorosta Toukokuussa 2019 Nummelassa

Synnytyspolttoja

Julkaistu 10.03.2018

Viime joulukuun joulukonsertin jälkihuumassa kuoro on helmikuussa nauhoittanut joululauluja oikein niimpal viimeisen päälle. Jo joulukonsertissa saivat kuulijat nauttia kuoron ohella upeasta bändistä ja tämä sama bändi on ollut taustalla myös levyn teossa. Taustapumppu käytti yhden lauantaipäivän Raja-audion tiloissa toteuttaen kuorolle hienon alustan, minkä päälle toteuttaa joulun tunnelmaa, eikä toki vain alustan, joka biisissä on niin mahtavia helmiä, ettei kuivin silmin kuuntele vielä muutamankaan kerran jälkeen. Tuleva levy ei ole perinteinen cd, eikä myöskään sisällä täyttä cd- levyllistä vaan on ytimekäs ja laadukas joulutervehdys, joka varmasti tulee ensi joulun alla soimaan monessa soittimessa.

Varsinaiset synnytyspoltot eli äänitykset koettiin helmikuun puolivälissä Salon lukiolla. Raja-audio eli Laaksosen Kari ja lukion ääniporukka Heikuran Markon vetämänä näyttivät hienosti meille laulajille miten tarkkaa puuhaa ammattimainen äänitys on alkaen ihan mikrofonien asettelusta ja kuinka helpon näköistä se on, kun sen osaa. Viikonloppu oli rankka, rohinoita ja kolotuksia karkotettiin urakallaja porukalla mutta lopputulos mielessä oli se myös ihanaa samaan aikaan. Ottoja tehtiin eri kokoonpanoilla ja koko porukalla. Välillä kuunneltiin tulosta ja taas hiottiin jotain kohtaa.

Kuva: Kari PaananenKuva: Kari Paananen

Seuraavana alkoikin johtajamme Roopen ja äänittäjämme Karin urakka. Eri otoista hiottiin, leikattiin ja liimattiin se paras palapeli. Puheenjohtajana minäkin käytin pestiäni sen verran hyödyksi että kävin yhtenä iltana seuraamassa prosessia. Hienoa seurata ammattilaisia työssään. Vaikka itsekin kuvittelin tarkalla korvalla kuuntelevani tuotoksia, se tarkkuus ja nopeus, jolla muuvit tapahtuu siellä miksauspöydän ääressä... huh!

Kuoron oma Kari, eli Paanasen Kari, joka dokumentoi jo äänitysviikonloppua kameralla käväisi myös studiolla tallentamassa levynteon tätä vaihetta. Ja allekirjoittanutkin sai sanoa sanansen tulevaan making-of - tallenteeseen. Eli siitä tulee sitten muuten TOSI hyvä. Ei kun ihan mahtava, eikun...  Noh, en niitä vuorosanoja muistanut silloin studiollakaan.

 

Nyt on siis kuitenkin kuoron osuus tehty ja kaikille tekee varmaan hyvää ottaa pieni aikalisä joululauluihin. Seuraavaksi puikkoihin palaa mahtava äänittäjämme Kari, joka sitten taikoo levylle sen viimeisen tunnelman ja nostaa esille myös ne bändin helmiosuudet. Vielä on edessä tietenkin myös levyn painatus ja markkinointi, ei ihan pieniä juttuja nekään.  Niihin liittyen meillä onkin hanke käynnistymässä, mutta siitä lisää tuonnempana. Onneksi seuraavaan sesonkiin onkin vielä kesän verran matkaa!

 

 

 

 

 

 

Salon Viihdelaulajat on neliääninen sekakuoro,
jossa on noin 30 laulajaa – kaikki salonseutulaisia laulun harrastajia. 

Salon Viihdelaulajat on Suomen vanhin viihdekuoro.

Kuoro vietti 50-vuotisjuhlaansa syksyllä 2014.

Salon Viihdelaulajat harjoittelee torstaisin klo 18.30─20.30

Alhaisten koululla Salossa.  

HALUATKO MUKAAN? Ilmoittaudu koelauluun täältä

Kuoroa on johtanut vuodesta 2011 lähtien Roope Pelo.

 

 

 Tietosuojahuomio

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi.

Hyväksytkö tämän?