Musiikki on lähes aina kuulunut elämääni jollain tavalla. Ensimmäinen ”esiintyminen” taisi olla 4-vuotiaana, kun soitin Pikku Kakkosessa kanteleella kappaleen ”Kehto keinuu hiljalleen”. Kuvaukset tapahtuivat Anisten päiväkodissa. 
8-vuotiaana osallistuin lastenlaulukilpailuun kappaleella Ihme ja kumma sekä Peppi Pitkätossu. En menestynyt kilpailussa mainittavasti mutta kokemus oli hieno. 
Pianon soiton aloitin Veli Kotilaisen oppilaana noin 9-vuotiaana. Lapsuudessa musisoin paljon isoisäni kanssa hänen soittaessa viulua ja minä pianoa.

Olin noin 13-vuotias, kun lauloin ensimmäisen kerran kuorossa Hermannin yläasteella ollessani. Olin mukana koulun kuorossa koko yläasteen ja lukion ajan. Musiikin opettajani Johanna Kotilainen innosti ja kannusti minua vahvasti kuorolaulun maailmaan.
Lukion loputtua vuonna 2000 elämääni tuli hetken tyhjiö kuorolaulun osalta. Onneksi vain hetken. Silloinen Salon Viihdelaulajien johtaja ja entinen musiikin opettajani Johanna innosti minua tulemaan mukaan Viihdelaulajiin, ja urani tässä kuorossa alkoi loppuvuodesta 2000. 
Lauluvuosia on kertynyt siis jo lähemmäs 20.

Mukana olen ollut koko ajan tiiviisti. Pisin poissaolo on ollut vuonna 2004, kolmen kuukauden työharjoittelun ajan eteläisessä Afrikassa ollessani. Äitiyslomia olen kolmen lapsen kanssa malttanut pitää vain muutamia viikkoja. Kaikki lapseni ovat käyneet ihan pienestä asti mukanani kuoroharjoituksissa niin kauan kuin ovat paikallaan viihtyneet.
Kuorolaulu on osa elämääni, enkä osaa kuvitella elämääni ilman tätä harrastusta. 
Laulan sopraanoissa ja toimin oman ääniryhmäni stemmaharjoituttajana sekä äänenvalvojana. Meillä on ääniryhmänä erilaisia haasteita, ja se lisääkin motivaatiota tehokkaaseen harjoitteluun.
Kuorosta olen saanut muutaman hyvän ystävän ja porukka on muutenkin tiivis. Pari kertaa vuodessa kokoonnumme myös kuorolaulun ulkopuolella yhdessä hauskaa pitäen.

Kuorollamme on loistava johtaja, Roope Pelo. Hänen positiivinen olemuksensa ja opetustyylinsä tempaisee mukaansa niinäkin päivinä, kun motivaatio yrittää olla hukassa. Tällä hetkellä myös laulamista innostaa entisestään tämän hetken ohjelmisto. Treenaamme loppuvuonna pidettävää konserttia, jonka teemana on elokuvamusiikki. Siinä konsertissa tullaan kuulemaan monta upeaa helmeä!