Hae kesäduuniin!

Nyt on tarjolla #kesäduuniOPnpiikkiin

Salon Viihdelaulajilla on kesätöitä 15-17 vuotiaalle nuorelle kahdeksi viikoksi kesällä 2023. Henkilön tulee olla täyttänyt tai täyttää 15 vuotta kuluvana vuonna, mutta olla kuitenkin alle 18-vuotias kesätyön aikana. Jos täytät tänä vuonna 18 vuotta vasta kesätyön jälkeen, voit silti hakea. Seuraavassa ohjeet. Lue ne tarkasti 🙂

Nuottien puhtaaksikirjoitusta

Ensisijaisesti haemme henkilöä tekemään nuottien puhtaaksikirjoitusta. Mikäli sopivaa henkilöä ei tähän löydy, työnkuva vaihdetaan valokuvien ja muiden arkistomateriaalien skannaamiseksi. Skannaustyöstä lisää tekstin loppupuolella.

Työ sisältää kuoron vanhojen nuottien puhtaaksikirjoittamista nuotinnusohjelmistolla (Musescore). Musescore on netistä maksutta ladattava ohjelma, joten kesäduunarilla pitää olla käytössään tietokone, johon ohjelmiston voi asentaa.

Saatat olla sopiva henkilö, jos
– tunnet nuotit
– ehkä opiskelet musiikkia tai musiikin teoriaa
– ehkä laulat kuorossa, jolloin osaat lukea kuoronuotteja / partituuria

Työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta sekä riittävässä määrin tietoteknisiä taitoja. Puhtaaksikirjoitetut nuotit siirretään kuoron sähköiseen arkistoon, joten nettiyhteys tarvitaan myös.

Lisäksi sinun täytyy kyetä itsenäiseen työskentelyyn, tuntea kiinnostusta opetella Musescore-ohjelmisto, jos et sitä vielä osaa. Ohjelman käyttöön ja työn tekemiseen järjestämme joka tapauksessa perehdytyksen ja ohjeistuksen 🙂 Työn suorittamisen ajankohta sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa erikseen.

vaihtoehtoisesti…

Työ sisältää valokuvien ja muiden materiaalien skannaamista. Skannattavana on materiaalia 1960–luvulta 2000-luvulle. Haluamme hyödyntää kuoron laajaa arkistomateriaalia tulevaisuudessa esim. nettisivuilla ja somessa.

Työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta sekä jossain määrin tietoteknisiä taitoja. Työn voi tehdä itsenäisesti omassa kotona. Tietokone vaaditaan, mutta kuoro toimittaa työn tekemistä varten skannerin. Skannatut materiaalit siirretään kuoron sähköiseen arkistoon, joten nettiyhteys tarvitaan myös.

Työhön perehdytetään ja ohjeistetaan. Työn suorittamisen ajankohta sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa erikseen.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja OP:n kesäduuni-kampanjasta sekä vinkkejä, mitä hakemuksessa tulisi olla, löydät Osuuspankin kesäduunisivun kautta.

Vapaamuotoiset hakemukset viimeistään 31.3.2024 sähköpostiin:

mia@salonviihdelaulajat.fi